" Ik vind dat de zorg op zijn best is, als de patiënt binnen zijn regio goed geïnformeerd met minimale wachttijd en met vriendelijkheid geholpen kan worden. "
Dr. Mathijs van de Put
Oprichter Oogkliniek Midden-Brabant

Hoera!
Vanaf 1 augustus
zijn onze deuren geopend!

Vanaf 1 augustus 2021 opent onze kliniek dan eindelijk haar deuren. De spreekuren van Dr. Mathijs van de Put en zijn collega-optometristen en orthoptisten worden vanaf dit moment gevuld. Wij hopen u snel te zien!

Oogkliniek Midden Brabant handelt vanuit het principe van ‘De juiste zorg op de juiste plek’. Ons streven is om de beste zorg aan te bieden:  naar de visie van Dr. Mathijs van de Put waarbij de patiënt binnen zijn regio, goed geïnformeerd, met minimale wachttijd en met vriendelijkheid geholpen wordt.

Nadat hij met veel plezier als allround oogarts vijf jaar in een groot ziekenhuis heeft gewerkt, viel hem op dat het grote plezier in zijn werk schuilt in het optimaliseren van bepaalde organisatiestructuren. Met als uitgangspunt de zorg meer afstemmen op diegene die in de stoel zit. Hier ligt volgens hem de uitdaging in de toekomst van de zorgaanbieders. 

 

Dit heeft hem doen besluiten om de stap te maken om zijn eigen kliniek te starten in de omgeving waar hij is opgegroeid. Op deze manier komt alles bij elkaar in Oogkliniek Midden-Brabant.  

Onze kliniek onderscheidt zich graag op deze visie. Wij stemmen onze oogzorg zoveel als mogelijk af op uw behoefte. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op

over onze oogarts

Bio
Mathijs
van de Put

Het begon allemaal met de visie van oogarts Mathijs van de Put. Al vroeg in zijn carrière merkte hij op dat de zorg het beste tot zijn recht komt met de juiste zorg op de juiste plaats. ‘Het is een kwestie van goed organiseren.’

De patiënt, de zorg, de plaats en de arts moeten in balans zijn, zo is zijn overtuiging.

Dr. Van de Put is een allround oogarts en geboren in Tilburg. Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Leiden, heeft hij zijn opleiding tot oogarts in Groningen afgerond. Tevens is hij daar gelijktijdig gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van netvliesloslating. Vervolgens was hij al heel wat jaren werkzaam als oogarts in het Viecuri Ziekenhuis, Noord Limburg. 

Hij heeft zich met name beziggehouden met complexe cataractchirurgie en het implanteren van torische en multifocale lenzen. Daarnaast was hij de laatste vier jaren op verschillende lagen actief in verschillende organisatorische/bestuurlijke functies binnen het ziekenhuis. 

Het leukste aan zijn vak vindt hij het contact met de patiënten. Net dat stapje extra om de patiënt de beste behandeling en beleving te geven! 

De combinatie van de passie voor het organiseren binnen de zorg en het contact met de patiënt en door zijn overtuiging om de beste zorg te leveren in de buurt van de patiënt is hij zijn eigen Oogkliniek Midden Brabant gestart. Terug naar waar zijn Brabantse hart ligt en terug naar de patiënt. 

Waarom is onze kliniek geschikt voor u?

Geen wachtlijst

Wij hebben geen wachtlijst.
Daardoor kunt u snel door ons worden geholpen voor uw oogzorg bij u in de buurt.

Service

We geloven dat de zorg begint bij de juiste informatie op de juiste plek. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Gastvrijheid

Als echte Brabander geloof ik in gastvrijheid en geef ik de mensen graag een welkom gevoel bij de afspraak.