AFSPRAAK MAKEN

Wilt u meer weten, een afspraak maken of iets anders neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. We nemen binnen twee werkdagen contact met u op. 

Afspraak maken

U kunt het formulier hieronder invullen, met een optiekzaak contact opnemen of ons een mail sturen.

Wachttijd

We doen er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk voor u te maken. Op dit moment kun u binnen een week ongeveer aan de beurt zijn.

CBR keuring

Mocht u een CBR keuring willen? Vermeld dit dan in het contactformulier bij het bericht.

Na uw bezoek

Let op dat u na sommige behandelingen of onderzoeken last van uw zicht kunt hebben, door bijvoorbeeld troebel of wazig zien. Houd u er rekening mee dat u niet zelf naar huis mag rijden met de auto. Dit wordt ook bij het maken van een afspraak aan u doorgegeven.

contactformulier

ANAMNESE FORMULIER

Als u bij ons een afspraak maakt, vinden wij het heel fijn als u het anamnese formulier invult.

Dit kunt u op onze website online invullen, u klikt dan op de onderste button ‘Online’, nadat u het formulier heeft ingevuld wordt het automatisch naar ons verzonden. 

Ook kunt u het formulier downloaden en het met de hand invullen en meenemen naar uw afspraak. U klikt dan op op de button ‘Print’

 Op deze manier kunnen we  maximaal tijd besteden aan uw behandeling.Alvast bedankt! 

Ervaringen

Wat zeggen mensen over ons?

In december 2021 vond ik, dat ik lang genoeg op de wachtlijst had gestaan voor een staar operatie aan beide ogen. Een verwijsbrief en een telefoontje en de afspraken voor het onderzoek en de twee operaties lagen vast. Dr. Van de Put is een professional. Kort, duidelijk en toch heel vriendelijk. In anderhalve maand tijd kon ik weer zien zonder de hinder van de staar. Ik zag op tegen de operaties, maar het viel allemaal erg mee. Ik beveel Dr. Van de Put van harte aan, en ik vond de opvang in de kliniek door zijn assistente fantastisch. Ik ben weer een blij mens van 73 jaar, die weer goed kan zien
Dhr. Han van Driel
Ik heb beide ogen laten opereren door Dr. van de Put. En daar ben ik uiterst content mee. De ingreep was klein, snel en voelde heel professioneel. Dr. van de Put is daarnaast ook erg duidelijk en vriendelijk. Ik raad hem iedereen aan.
Dhr. T. Janssen
Locatie

Oogkliniek Midden-Brabant houdt spreekuur op maandag (wekelijks) en woensdag (tweewekelijks) op onze locatie aan de Moergestelseweg 32M, te Oisterwijk.

Voor de overige dagen, is er spreekuur bij de optiek zaak bij u in de buurt. Voor een afspraak, bel dan gerust. Zij informeren u hierover verder. 

Openingstijden

09:00 uur – 17:30 uur
maandag  – vrijdag

Contact

de telefoonlijst van de optiekzaken

 afspraak@oogkliniekmiddenbrabant.nl

 

Contact

Regio Tilburg

De Haas Optiek 0134673064 (Tilburg)

Optiek Stassar 0135070121   (Baarle – Nassau)

Panis Eyewear 013 5284899 (Oisterwijk)

Optiek Stassar 0162312693 (Dongen)

Regio Den Bosch

Cools oogzorg 0735130006 (Vlijmen)

 

eindhoven
Regio Eindhoven

Stokvis en Stokvis 0493491769 (Someren)

De Boetiek 0499371310           (Best)

Oogwereld Oosterhof 040 212 3464   (Eindhoven)

Oogkliniek Midden-Brabant organiseert
de zorg in uw eigen omgeving'

- Mathijs van de Put -